OŘECHOVÝ KRÉMOVÝ PRO JUBILANTKU

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: ořechový
KRÉM: pařížský + smetanovo- vanilkový
PRAŽENÉ ZKARAMELIZOVANÉ MLETÉ OŘECHY + KARAMEL
SIRUP NA KORPUSY: citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na pomazání horní části dortu
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: z čokolády, smetany 33% a másla.
ZDOBENÍ: čokoládové kostky s oříšky + slunečnicová semínka v bílé a hořké čokoládě. Fondánová číslice.
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.500 g
VÝŠKA DORTU: 12 cm
KRÉM: pařížský + smetanovo- vanilkový
PRAŽENÉ ZKARAMELIZOVANÉ MLETÉ OŘECHY + KARAMEL
SIRUP NA KORPUSY: citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na pomazání horní části dortu
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: z čokolády, smetany 33% a másla.
ZDOBENÍ: čokoládové kostky s oříšky + slunečnicová semínka v bílé a hořké čokoládě. Fondánová číslice.
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.500 g
VÝŠKA DORTU: 12 cm

Pohled shora

Trochu jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé